Video: Evra õrritas mängujärgselt Suarezi!

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi kaitsja Patrice Evra võidu üle rõõmustamas. Vasakul on Liverpooli ründaja Luis Suarez.
Manchester Unitedi kaitsja Patrice Evra võidu üle rõõmustamas. Vasakul on Liverpooli ründaja Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Alex Ferguson nimetas pärast eilset kohtumist FC Liverpooli vastu nende uruguailasest ründajat Luis Suarezi häbiplekiks, kuna Suarez keeldus enne kohtumist Patrice Evra kätt surumast.

«Suarez häbistab kogu Liverpooli klubi,» ütles Ferguson. «Ta ei tohiks selle meeskonna eest enam kunagi väljakule pääseda, sest tema eilne käitumine oleks võinud suurema kakluse põhjustada.»

Suarez lükkas mängueelsel kätlemisel Evra käe eemale ning kõndis temast mööda. Uruguailane sai Evra solvamise eest mäletatavasti kaheksa mängu pikkuse võistluskeelu ja kopsaka rahatrahvi, mis tema eilse käitumise põhjustaski.

«Ma ei suuda uskuda, et Suarez sedasi käitus, see oli mängule kohutav algus ning lõi negatiivse atmosfääri,» lisas Ferguson. Samas kritiseeris Ferguson ka Evra käitumist. «Ta poleks pidanud demonstratiivselt Suarezi nina all võitu tähistama.»

Kohtumise lõpus, kui Evra ilmselgelt sihilikult Suarezi läheduses võidu üle rõõmustas, tõmbasid kohtunikud ta ebameeldivuste vältimiseks kaugemale.

Vaata videot meeskondade kätlemisest.

Vaata, kuidas Evra võitu tähistas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles