31-aastaselt manalateed läinud sportlasele sai saatuslikuks narkojook

Postimees Sport
Copy
Jimmy Hayes.
Jimmy Hayes. Foto: Tom Mihalek/AP Photo/Scanpix

Augustis rabas spordimaailma Põhja-Ameerika jäähokiliiga NHLi endise mängija Jimmy Hayes’i surm. Nüüd selgus, et 31-aastane tippsportlane suri üledoosi tagajärjel.

NHLis seitse hooaega mänginud, kuid viimastel aastatel farmklubides jääl käinud Hayes leiti oma kodust surnuna 23. augustil ning alguses ei kinnitanud politsei surmapõhjust.

Nüüd aga avas suu perekond, sportlase abikaasa Kristen Hayes kinnitas, et tegemist oli uimastitest tingitud üledoosiga. Pea kahemeetrise ründaja ja kahe lapse isa elu võttis narkojook, kuhu oli segatud valuvaigistid, fentanüül ja kokaiin.

«See on täielik šokk. Olin kindel, et uimastitel pole tema surmaga pistmist. Arvasin, et tegemist oli südamerabanduse või mõne muu terviserikkega, aga mitte uimastid,» ütles Hayes’i lesk ajalehele Boston Globe.

Hayes valiti 2008. aastal NHLi drafti 60. valikuna, kuid maailma tugevamas hokilligas debüteeris ta alles 2011. aastal Chicago Blackhawksi ridades. Hayes mängis NHLis karjääri jooksul 334 mängu ja esindas lisaks veel Boston Bruinsi ja New Jersey Devilsit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles