VIDEO ⟩ Simeone keeldus Kloppi kätt surumast: te elate kultuuriruumis, mida mina ei jaga

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Diego Simeone.
Diego Simeone. Foto: JAVIER SORIANO/Scanpix

Liverpool alistas eile tulises Meistrite liiga kohtumises 3:2 Madridi Atletico. Mängu järel on palju poleemikat tekitanud Atletico peatreeneri Diego Simeone käitumine.

Nimelt tormas 51-aastane argentiinlane lõpuvile järel riietusruumi ega surunud vastaste peatreeneri Jürgen Kloppi kätt. Inglismaal pälvis see palju tähelepanu. Telekanali BT stuudios olnud endine Liverpooli ründaja Peter Crouch avaldas Simeone suhtes pettumust, endine Manchester City kaitsja Joleon Lescott nimetas tema käitumist argpükslikuks.

Klopp ise sellest suurt numbrit ei teinud. «Ta käitus samamoodi nagu mina (2020. aastal, mil Atletico alistas Anfieldil Liverpooli – toim), mitte liiga hästi. Ilmselgelt oli ta vihane. Mitte minu peale, aga mängu ja ülejäänud maailma peale,» rääkis Klopp.

Simeone selgitas, et tegelikult ei meeldigi talle pärast kohtumist vastaste juurde kätt suruma minna. «Tavaliselt ma ei teegi seda. Mulle ei meeldi see, sest see pole tervislik. Alati on keegi, kes pole mänguga rahul. Te elate kultuuriruumis, mida mina ei jaga,» lausus ta.

Liverpool on Meistrite liigas kolme mänguga kogunud 9 punkti. Tabelis teisel kohal on 4 silma kogunud Atletico ning kohe nende järel samuti 4 punkti teeninud FC Porto. Itaalia klubi AC Milan pole punktiarvet avanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles