Eesti kardisõitjad teenisid Hispaanias kolm esikümne kohta

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Talvar
Aavo Talvar Foto: Erakogu

Rotax Winter Cup’il Campilloses Hispaanias peeti täna hommikul kõigi kolme võistlusklassi eelfinaalid, mille tulemuste põhjal starditi pärastlõunal peetud finaalidesse.

DD2 klassi eelfinaalis sai Mario Vendla väga korraliku 4. koha. Finaalsõidus tõusis ta mõneks ringiks ka kolmandale positsioonile, kuid finišilipu langedes pidi leppima 5. kohaga.

Fred Alliksaar sai eelfinaalis esialgselt 9. koha, kahjuks aga kardi alakaalu tõttu tema tulemus tühistati, mis tähendas finaaliks viimast, 19. stardiruutu. Finaalis aga kõik klappis ning ta suutis tõusta lausa 8. kohale.

Senior klassis oli eestlastest parimaks Aavo Talvar, saades eelsõidus kirja 9. koha ning suutis finaalis tõusta 7. kohale. Sten Dorian Piirimägi sai eelfinaalis 16. koha, kuid finaalis jäi tema laeks 17. koht.

Junior klassi eelfinaalis sai eestlastest parima tulemuse Jan-Erik Meikup saades 20. koha, Remo Rahula ja Ralf Aron said vastavalt 24. ja 25. koha. Finaalis jäi eestlaste laeks 15. koht, mille sõitis välja Rahula. Aron ja Meikup pidid leppima 18. ja 23. kohaga. 

Eestlaste jaoks järgmine tähtsam kardivõistlus peetakse järgmisel nädalavahetusel Itaalias, Lonato ringrajal. Oma esimese stardi Bireli tehasemeeskonna värvides teeb seal Frank Merilaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles