Teise poolajaga edu maha mänginud Žalgiris jätkab Euroliigas võiduta

Christopher Krutto
Copy
Lukas Lekavicius tegi küll hea mängu, kuid Kaunase Žalgirist võiduni vedada ei suutnud.
Lukas Lekavicius tegi küll hea mängu, kuid Kaunase Žalgirist võiduni vedada ei suutnud. Foto: Erikas Ovčarenko/Scanpix

Leedu korvpalliklubi Kaunase Žalgiris pole tänavu Euroliigas minekut leidnud ja eile võeti hooaja viiendast mängust viies kaotus.

Žalgiris kohtus eile koduväljakul Müncheni Bayerniga ja kohtumine algas hästi. Avaveerand võideti 24:13 ja poolajapausile mindi 39:27 eduseisus. Ometi leidis Bayern teisel poolajal parema hingamise ja kolmanda veerandaja lõpuks oli vahe kahanenud vaid kolmele punktile. Ka mängu viimasel perioodil oli parem Saksamaa klubi ja lõpuks pidi Žalgiris vastu võtma valusa 73:75 kaotuse.

Bayerni parimaks tõusis Vladimir Lucic, kes viskas 17 punkti ja koras neli lauapalli. Teda toetas 15 silmaga DeSahun Thomas ja 14 silmaga Darrun Hilliard.

Žalgirise parimaks tõusis Lukas Lekavicius, kelle arvele jäi 17 punkti, kolm lauapalli ja kolm resultatiivset söötu. Kaksikduubli sai kirja keskmängija Josh Nebo, kelle arvele jäi 12 punkti ja 13 lauapalli.

Viis kaotust teeninud Žalgiris on seni ainuke tiim, kes pole Euroliigas võitu kirja saanud. Müncheni Bayerni jaoks oli tegu hooaja esimese võiduga ja tabelis ollakse 14. kohal.

Teised tulemused:

Madridi Real - Fenerbache 70:69

Milano Olimpia - Lyon-Villeurbanne'i ASVEL 73:72

Tel Avivi Maccabi - Panathinaikos 77:73

Anadolu Efes - Kaasani Unics 71:68

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles