Manchester Unitedi legend rääkis detailselt, kuidas õpetaja teda seksuaalselt väärkohtles

Postimees Sport
Copy
Patrice Evra on Manchester Unitedi üks legendaarsemaid kaitsemängijaid.
Patrice Evra on Manchester Unitedi üks legendaarsemaid kaitsemängijaid. Foto: Martin Rickett/PA

Manchester Unitedi legendaarne äärekaitsja Patrice Evra avalikustas, et kui ta oli 13-aastane, väärkohtles tema õpetaja teda seksuaalselt.

40-aastane jalgpallur avaldas äsja autobiograafia, kus räägib väärkohtlemisest esimest korda avalikult. See juhtus ajal, mil ta elas oma meessoost õpetaja juures. Nimelt pakkus õpetaja talle oma majas vaba tuba, sest Evra ise elas koolist kaugel.

«Õpetaja, kes arvas, et magasin, pani käed minu teki alla ja katsus mind. Teadsin, et see, mida ta teeb, on vale. Ta katsus end ja oli toimunust seksuaalselt erutatud. Püüdsin teda eemale lükata ja lüüa. Viimasel ööl läks tal lõpuks õnneks. Ta pani oma peenise minu suhu,» rääkis Evra.

Aastaid hiljem, mil Evra mängis Monacos, sai ta politseilt telefonikõne. «Mõned lapsed olid mehe peale kaevanud ning politsei tahtis teada, kas ta püüdis midagi ka minuga teha. Kuna olin siis juba kuulus ning kartsin reaktsiooni, valetasin politseile ja ütlesin ei. Olen selle valega aastaid elanud. Ma ei suuda teile öelda, kui palju ma seda kahetsen,» ütles jalgpallur.

Manchester Unitedi mängijana sai Evra kirja pea 400 kohtumist, võitis viis Inglismaa meistritiitlit ja Meistrite liiga. Prantsusmaa koondise särki kandis ta 81 kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles