Jõhkra rünnaku ohvriks langenud City poolehoidja elu pole enam ohus

Postimees Sport
Copy
Fännid Club Brügge ja Manchester City mängul.
Fännid Club Brügge ja Manchester City mängul. Foto: Yves Herman

Teisipäeva õhtul Belgias jõhkra rünnaku ohvriks langenud Manchester City poolehoidja viibib küll jätkuvalt koomas, kuid arstide teatel on tema seisund stabiliseerunud.  

City kohtus teisipäeval Meistrite liiga raames Club Brüggega ning tegi põhjaliku hävitustöö, alistades vastased lausa 5:1. Staadionil oma silmaga seda kõike näinud belglasest City poolehoidja Guido De Pauwi jaoks võttis õhtu mõned tunnid hiljem aga kohutava pöörde.

Nimelt oli ta parasjagu teel koju, kui otsustas Brüggest 45 km kaugusel asuvas Drongenis teha lühikese söögipeatuse. Autost väljudes sattus De Pauw rünnaku ohvriks, mille käigus peksti ta nii läbi, et mees viibib juba mitmendat päeva intensiivravi osakonnas. Kuigi ta on jätkuvalt koomas, siis arstide teatel on mehe seisund stabiliseerunud. 

Belgia politsei pidas rünnakuga seoses kinni viis meest, kes kõik käisid neljapäeval kohtus ka esialgseid ütluseid andmas. Kolm mees lasti seejärel rangete liikumis- ja jälgimispiirangutega vabadusse, ülejäänud kaks viibivad jätkuvalt vahi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles