Salah lõi palli Liverpooli väravasse: tahaks siin jätkata, kuid see pole minu teha

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Mo Salah tähistamas oma 100. Premier League'i väravat Liverpooli särgis.
Mo Salah tähistamas oma 100. Premier League'i väravat Liverpooli särgis. Foto: Andy Rowland via www.imago-images.de

Alates 2017. aastast Liverpoolis mängiv Mohamed Salah peab klubiga läbirääkimisi lepingupikenduse osas. 29-aastane jalgpallur sooviks Liverpoolis jätkata, kuid egiptlase sõnul ei sõltu see temast.

Sel hooajal seitse liigaväravat löönud Salahi leping Liverpooliga lõppeb 2023. aasta juunis. Ta peab klubiga läbirääkimisi uue lepingu osas, kuid neid raskendab jalgpalluri palgasoov.

Praegu teenib Salah nädalas 200 000 naela ehk 233 000 eurot. Väidetavalt soovib ta teenida 580 000 eurot. Hetkel on Liverpoolis kõige kõrgema palgaga mängija Vigil Van Dijk, kes teenib 256 000 eurot nädalas. Salahi nõutav töötasu ei mahu Liverpooli palgapoliitika piiridesse ning võib saada uue lepingu allkirjastamisel takistuseks.

«Kui küsite minult, siis sooviksin mängida Liverpoolis karjääri lõpuni. Ma ei saa muud selle kohta öelda, asi ei ole minu kätes,» ütles ta Sky Sportsile. «Kõik sõltub klubist, mitte minust. Praegu ei kujuta me end ette Liverpooli vastu mängimas. See teeks mind kurvaks. Eks näis, mis tulevik toob.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles