Itaalia koondis sattus röövi ohvriks, varaste saagi väärtus ulatub mitmesaja tuhande euroni

Karl-Joosep Küngas
Copy
Itaalia trekisõidu meeskond.
Itaalia trekisõidu meeskond. Foto: FRANCOIS LO PRESTI/SCANPIX

Trekisõidu MMil toimus ebameeldiv intsident Itaalia koondisel, kes langes röövi ohvriks. Varaste saagiks jäi Itaalia koondise 20 jalgratast, mille koguväärtus küündib mitmesaja tuhande euroni.

Itaalia koondisele on see suur šokk, sest kõik toimus hotelli parklas, mis oli eraldi välja valitud just selle turvalisuse poolest. Ka hotelli parkla pidavat olema väga hästi turvatud, ent reaalsus tõestas vastupidist.

Varaste saagiks jäid nii maailmameistri Filippo Ganna, Liam Bertazzo, Jonathan Milani ja Simone Consonni sõiduvahendid. Itaalia koondis võitis trekisõidu MMil kokku seitse medalit.

Kokku oli jalgrataste väärtus enam kui 200 000 eurot. Nõnda kalliks teevad säärased jalgrattad nende erilised detailid, mis on tehtud väga kergetest ja vastupidavatest materjalidest. Lisaks trekiratastele oli varastatud ka maanteerattaid.

Politsei sõnul pidid vargad teadma, mida nad röövima lähevad. Jalgrattad olid eraldi paigutatud ühte treilerisse, mis väga kiiresti lahti muugiti. Itaalia ratturid saavad siiski jätkata MMil võistlemist, sest osa rattapargist oli veel jäänud võistluspaika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles