Koroonaviirusest taastunud Jõesaar naasis väljakule resultatiivselt, ent leppis kaotusega

Karl-Joosep Küngas
Copy
Janari Jõesaar (palliga) Bayreuthi särgis.
Janari Jõesaar (palliga) Bayreuthi särgis. Foto: Fiba Basketball

Eesti korvpallikoondislane Janari Jõesaar on koroonaviirusest taastunud ning sai taaskord Saksamaa kõrgliigas palliplatsile astuda. Tema koduklubi Bayreuth võõrustas hooaja esimeses kodumängus Crailsheimi ning pidi leppima 74:86 kaotusega.

Jõesaar alustas kohe ka algrivistuses ning teenis ohtralt mänguaega. Kahjuks oli eestlane ka väljakul, kui Crailsheim otsustava spurdi tegi.

Bayreuth kontrollis kohtumise alguses sündmustekäiku ning rünnakutel leiti palju loogilisi lahendusi. Avaveerand lõppes kodumeeskonna 23:22 võiduga, ent pärast seda algas tõeline õudusunenägu.

Teisel veerandil esimese korvi visanud Bayreuth leidis ennast peagi 25:39 kaotusseisust ehk vastastel lasti spurtida koguni 16:0. Avapoolajal enam kordagi vahet ühekohaliseks ei suudetudki mängida ning pikemale pausile mindi Crailsheimi 47:34 juhtimisel.

Kuigi teisel poolajal suudeti vastaseid rohkem pidurdada, siis ise polnud Bayreuth piisavalt edukas rünnakutel. Liialt ehk sooviti kergemaid lahendusi kaugvisete näol leida, ent nende tabavus jättis soovida. Lõpusireeni kõlades särasid tablool Crailsheimi 86:74 võidunumbrid.

Kohtumise resultatiivseimaks kerkis mullune Maik-Kalev Kotsari klubikaaslane T.J. Shorts, kes viskas võitjate kasuks 22 punkti. Bayreuthi edukaimatena tõid Martynas Sajus ja Jõesaar võrdselt 13 punkti. Eestlase kontosse kanti veel ka kuus lauapalli ja neli vaheltlõiget.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles