KUULA Eesti kaardilugeja EM-tiitliga lõppenud etapist: juhtus nii palju, et võiks kirjutada raamatu

Postimees Sport
Copy
Ken Torn (paremal) ja Kauri Pannas.
Ken Torn (paremal) ja Kauri Pannas. Foto: ALEXANDRE GUILLAUMOT via www.imago-images.de/Scanpix

Raadio Kuku spordisaates «Piloot» jagas sel korral mõtteid kaardilugeja Kauri Pannas, kes tuli koos Ken Torniga autoralli EM-sarjas ERC Junior klassi võitjaks.

Vaatamata EM-tiitlile ei kulgenud nädalavahetus Ungari teedel sugugi oodatult. Meie mehed pidid purunenud generaatoririhma tõttu võidusõidu kaheksanda kiiruskatse järel katkestama. Aga see oli vaid õnnetuste jada «grande finale». 

«Meie nädalavahetus möödus väga raskelt. Nagu Kenile mainisin, siis võiksime sellel rallilkäigust kirjutada raamatu,» jutustas Pannas. 

«Kõik hakkas pihta sellest, kui Keni varustus oli Tallinna lennujaama jäänud. Testi alguses istus autos kaks Kaurit. Minu üks varustus oli tema seljas ja teine varustus, mis oli ka minu oma, minu seljas. Nii me seal kombinnisime kuidagi.»

Ta jätkas: «Seal juhtus veel hästi palju asju. Rehv purunes, vahepeal kadus roolivõim ja lõpuks lõpetas auto koostöö. Tehniline probleem ehk generaatori rihm lendas puruks, juppideks. Jäime kahjuks raja äärde. Aga õnneks saime tiitli kindlustatud.»

Pikemalt kuula juba saatest. Muuhulgas selgub, miks pika ajalooga sõbrad ühte autosse jõudsid, kuidas kaardilugeja Torni iseloomustab ja mida toob tulevik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles