Detroit kordas NHLis koduvõitude rekordit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Franzen(punases)
Johan Franzen(punases) Foto: Reuters / Scanpix

Detroit Red Wings võitis läinud ööl NHLis 20. järjestikuse kodumängu ja kordas sellega liiga koduvõitude rekordit. Viimati alistuti kodujääl novembri algul, kusjuures see oli tol hetkel Detroidi kuues järjestikune kaotus.

Sealtpeale on aga Red Wingsi tiivad aina kõrgemale kandnud ning hetkel hoitakse Läänekonverentsis kindlalt esikohta. Läinud ööl alistati 4:3 Philadelphia Flyers. Just nimelt Flyers on üks kahest meeskonnast, kes varem 20 järjestikuse koduvõiduni jõudnud. See juhtus 1976. aastal, teine sama saavutusega hakkama saanud meeskond on Boston Bruins (hooajal 1929/30).

Flyersi vastu tegid Detroidi eest skoori Niklas Kronwall, Pavel Datsjuk ja Henrik Zetterberg, võiduvärava viskas viimase kolmandiku avaminutil Johan Franzen. Red Wingsil on võimalik rekord enda nimele saada teisipäeval, kui külla tuleb Dallas Stars.

TULEMUSED:

New York Rangers – Washington Capitals 3:2

New York Islanders – Florida Panthers 1:4

Columbus Blue Jackets – Anaheim Ducks 3:5

Dallas Stars – Los Angeles Kings 2:4

Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning 4:2

St Louis Blues – San Jose Sharks 3:0

Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers 4:3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles