Vormel 1 sarjale pühenduv taskuhääling «Corner 1» on kaheetapiliselt pausilt tagasi ning hüppas mõistagi otse Austinis toimunud Ameerika mägedele. 

Mõistagi ei saa saates üle ega ümber Lewis Hamiltoni ja Max Verstappeni tiitliheitlusest, kuid lisaks tuleb juttu veel Daniel Ricciardost, kes oli USAs eraldi tuju, ning paljust muust alates Alonso–Räikköneni duellist kuni Shaquille O'Neili ja Netflixi «Drive to Survive» mõjuni välja.

Nagu alati, annab kõigele raami iga etapi järgne Nädalavahetuse Staari hääletuse tulemuste välja hõikamine ning Corner 1 lehekülastajate kommentaarid etapi kokkuvõtmisel.

Seekordses saates tüürime natuke ka F1-teemadelt kõrvale, tehes juttu ka Laitses toimuvast hobikardisarjast, värskest W-Series maailmameistrist Jamie Chadwickist, Viimsi kunagisest kardirajast, rulatamisest ning legendaarsest insenerist Gordon Murrayst.

Saate vedajateks on vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on vormelisõpradele ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy