Kotsari ja Hamburgi hammas Hispaania klubi peale ei hakanud

Toimetas Ville Arike
Copy
Maik-Kalev Kotsar (palliga) EuroCupil mänguhoos.
Maik-Kalev Kotsar (palliga) EuroCupil mänguhoos. Foto: hamburgtowers.de

Korvpalli EuroCupil pidasid Eesti koondise keskmängija Maik-Kalev Kotsar ja Hamburgi Towers teise mängu ja said teise kaotuse, seekord võõrsil Badalona Joventutilt 56:73.

Hamburg alustas hästi ja võitis esimese veerandaja 21:17, kuid seejärel keeras Joventut külaliste rünnakukraanid koomale. Teisel perioodil suutis Kotsari koduklubi visata vaid 9 punkti. Kolmanda veerandaja järel oli kõik veel võimalik (Joventut juhtis 52:45), kuid võõrustajad jäid lõpuveerandil selgelt peale 21:11 ning hoidsid vastaseid vähem kui 60 punkti peal.

23 minutit mänginud Kotsar kogus 6 punkti, 3 lauapalli ja tegi ka 3 pallikaotust. Hamburgi resultatiivsemad olid 14 punktiga tagamehed Jaylon Brown ja Justus Hollatz. Joventuti suurim korvikütt Vladimir Brodziansky viskas kõigest 18 minutiga 16 punkti.

Hamburgil on tabelis kaks kaotust (avavoorus jäädi 97:106 alla ühele soosikule Belgradi Partizanile), Joventutil kaks võitu. Teises sama grupi eilses mängus alistas Krasnodari Lokomotiv-Kuban võõrsil Panevežyse Lietkabelise 85:84 ja jätkab samuti täiseduga.

Kolmandas voorus võõrustab Hamburg 2. novembril veel üht Hispaania liiga klubi, Andorra MoraBanci. Kui Joventut on koduliigas võitnud 7 mängust 4 ja jagab viiendat kohta, siis Andorral on seni võite 2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles