Eesti naiskond jäi MK-etapil napilt poodiumilt välja

Postimees Sport
Copy
Eesti kurlingunaiskonna kapten Marie Turmann.
Eesti kurlingunaiskonna kapten Marie Turmann. Foto: Sander Ilvest

Eesti kurlingunaiskond (kapten Liisa Turmann) jõudis Lätis, Tukumsis toimunud MK-etapil veerandfinaali, kuid pidi tunnistama Venemaa naiskonna paremust.

Vaatamata Lätis välja kuulutatud eriolukorrale osales kolm Eesti võistkonda kurlingu MK-etapil WTC Latvian International Challenger. Liisa Turmanni naiskond ja Eduard Veltsmani meeskond lõpetasid turniiri vastavalt 5. ja 4. kohaga.

Eesti naiskonna kapten Liisa Turmann kommenteeris, et veerandfinaalis kaotati hilisemale turniiri võitjale Vlada Rumyantseva naiskonnale. «Teeme hetkel aktiivselt tööd selle nimel, et tiimi dünaamika toimiks ja leiaksime oma mängu. Koostöö kurlingu tipptreeneri Derek Browniga on aidanud meil saavutada eesmärke,» sõnas Turmann.

Team Turmann lõpetas MK-etapi kahe võidu ja kolme kaotusega. Naiskonna tulemuseks jäi alagrupi 3. koht ning turniiri 5. koht.

Novembri alguses on Eesti naiskonda ootamas Tallinnas toimuv MK-etapp, kus mängijatel avaneb võimalus panna oma mänguoskused proovile Euroopa meistrivõistluste A-divisjoni naiskondade vastu.

Eesti kurlingumeeskond Team Veltsman (kapten Eduard Veltsman) näitas MK-etapil tugevat sooritust, jõudes poolfinaali. Nelja parema hulgas kaotasid Eesti mehed hilisemale turniiri võitjale Šoti võistkonnale. Paraku pidi Team Veltsman tunnistama vastase paremust ka pronksimängus, kus kaotati Korea meeskonnale tulemusega 7:3. MK-etapil kogus Eesti meeskond neli võitu ja neli kaotust ning võistkonna tulemuseks jäi turniiri 4. koht.

Eesti kurlingunaiskond Team Madisson (kapten Britta Sillaots) lõpetas turniiri ühe võidu ja nelja kaotusega ning play-off´i sel korral ei pääsenud. Turniiri kokkuvõttes jäi Team Madisson jagama 13. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles