Halloweeni fännav Kontaveit: Transilvaanias on äge, isegi üks vampiir jälgis mu mängu

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: NATALIA KOLESNIKOVA/SCANPIX

WTA-sari väisab sel nädalal Rumeeniat ja Transilvaania piirkonda. Teatavasti on käimas oktoobri viimane nädal, mil see piirkond kogub taaskord tuntust üle kogu maailma. 31. oktoobril tähistatakse halloween'i, mistõttu muutus ka Transilvaania Open erilisemaks.

Teatavasti on Rumeenias asuv Transilvaania piirkond Dracula sünnipaigaks ning vampiirid ja nendega seonduv tõuseb esile just oktoobri viimastel päevadel. Üle kogu maailma tähistatakse halloween'i ning Transilvaania Openi korraldajad kasutasid seda võimalust loomulikult ära.

Kõik sealse WTA-turniiri osalejad said endale kingituse. Väikeses karbis oli lavendliõis ning küüslauk. Seda ennekõike, et vampiire sellel nädalal enda juurest eemal hoida.

Sellest tulenevalt uuriti pärast avaringi matši ka Anett Kontaveidilt, kes on väga suur halloween'i austaja, mida ta sellest kõigest arvab?

«Mulle väga meeldib siinne halloween'i vibe. Nägin, et isegi üks vampiir vaatas täna mu mängu,» sõnas ta naerdes. 

Lisaks uuriti eestlannalt, milline on tema tänavune kostüüm? «Ma oleks riietanud ennast nõiaks, kuid ilmselt ei jõua ma selleks ajaks koju,» andis Kontaveit selge vihje, et kavatseb Rumeenia turniiri ära võita.  

Kontaveidi halloween'i kostüümid läbi aastate:

Kui Kontaveit unustas enda kostüümi sedapuhku koju, siis vähemalt kohalik tennisist Jaqueline Adina Cristian (WTA 105.) saabus väljakule eriti uhkes riietuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles