Flora hoidis ülivõimsa võiduga tiitlilootused elus

Karl-Joosep Küngas
Copy
FC Flora.
FC Flora. Foto: YIANNIS KOURTOGLOU/SCANPIX

Valitsev Eesti meister Tallinna FC Flora pidas järjekordse eelnevalt pidamata mängu. Sedapuhku oldi koduväljakul lausa 9:0 üle Tartu Tammekast ning võiduga hoitakse elus võimalust tiitlit kaitsta.

Kohtumine võis oma lahenduse saada juba enne mängu, sest Tartu oli väljakule pannud väga üllatava koosseisu. Enne nende jaoks olulisi kohtumisi Kuressaare ja Viljandi Tulevikuga otsustasid külalised Tallinnasse võtta peamiselt duubelmeeskonna mängijatega. Tammeka algrivistuses leidus kaks debütanti ja kolmel mängumehel oli varasemalt kirjas ainult üks Premium liiga kohtumine.

Flora ennast sellest häirida ei lasknud ning haaras kiiresti initsiatiivi. Avapoolajal suutsid florakad tabamuseni jõuda kolmel korral. Skoori avas 20. minutil Rauno Sappinen ning järgmisel veerandtunnil leidsid tee veel väravasse Sergei Zenjov ja omavärava löönud Mikk Raid.

Teisel poolajal läks lahti tõeline tulevärk. Flora lõi Tammeka võrku veel kuus palli. Kübaratriki vormistas Zenjov ja kaks tabamust lisasid nii Markus Poom kui ka Henrik Ojamaa.

Pärast 26. vooru hoiab Flora liigatabelis endiselt teist kohta, ent vahe Levadiaga on nüüd kuus silma. Omavahel on neil mängida veel kaks kohtumist ehk kõik on endiselt veel Eesti meistrit arvestades lahtine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles