Inter on valmis südamerabanduse üle elanud Erikseni priiks andma, et taanlase karjäär saaks jätkuda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Christian Eriksen.
Christian Eriksen. Foto: Hannah Mckay

Jalgpalli EM-finaalturniiril südamerabanduse saanud Christian Eriksen pole pärast hirmsat õnnetust uuesti vutiväljakule astunud. Peagi võib see aga juhtuda, kuid seda juhul, kui poolkaitsja leiab endale väljaspool Itaaliat uue tööandja.

Nimelt paigaldati Milano Interi hingekirja kuuluvale 30-aastasele Eriksenile pärast juhtunut südamestimulaator. Itaalias pole tal võimalik aga nõnda oma karjääri jätkata, kuna sealsed reeglid seda ei luba. Seega oli veidi aega kahtluse all, kas taanlane üldse oma karjääri jätkab, kuid nüüd andis Inter teada, et lubab mängumehel klubist lahkuda. 

«Erikseni tervislik seisund pole piisav, et jätkata Itaalias mängimist, kuid tema karjäär võib jätkuda mõnes teises riigis,» andis Inter neljapäeva õhtul tehtud avaldusega mõista, et nad on valmis taanlase mängijaõigused edasi müüma. 

Küll pole praegu teada, kas Eriksenile leidub ka huvilisi.

Südamestimulaatoriga mängija palkamine hõlmbab endas küll teatud riske, kuid see pole midagi enneolematut. Näiteks Hollandi kõrgliigas pallib praegugi tunamullu väljakul kokku kukkunud ning seejärel elektrooniline abilise saanud Daley Blind, kes esindab Amsterdami Ajaxit.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles