Kunagise suure rivaliteedi riismed: Kalev/Cramo hävitas Tartu Ülikooli 50 punktiga

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kristjan Kitsing (palliga).
Kristjan Kitsing (palliga). Foto: Eero Vabamägi

Kui kunagi pidasid Tallinna ja Tartu esindusklubid korvpalliväljakul tuliseid lahinguid, siis tänaseks päevaks on jõuvahekorrad selgelt pealinlaste kasuks. Seda demonstreerisid täna ka Kalev/Cramo mehed, kes hävitasid Tartu Ülikool Maks & Mooritsa 86:36.

Kui avaveerandil õnnestus tartlastel asju veel enam-vähem viisakana hoida - see kaotati 11:20 -, siis teisest veerandajast hakkasid asjad allamäge minema ning riietusruumi mindi juba Kalevi 42:18 eduseisus. 

Teisel poolajal asjad liiga palju just ei paranenud, kolmanda veerandaja lõpuks oli skoor 63:24 ning lõpusireeni hetkeks 86:36. 

Kalev/Cramo resultatiivseim oli Kristjan Kitsing 14 punktiga, Marcis Vitols lisas omalt poolt 13 ja Egert Haller 12 punkti. Tartlaste leeris jõudsid kahekohalise punktisummani Edmunds Elksnis ja Hendrik Eelmäe, kes viskasid mõlemad 10 punkti. 

Tartu poolt visatud 36 punkti tähistab ka neljandat aastat tegutseva Eesti-Läti ühisliiga uut antirekordit. Eelmine tähis kuulus samamoodi tartlastele, kes suutsid 2019. aasta kevadel Riia VEFi vastu visata kõigest 41 punkti (41:99).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles