Premier League'i mängija koju tungisid matšeetega vargad, jalgpallur ja tema tüdruksõber seoti nööridega kinni

Christopher Krutto
Copy
Matšeetega mees. Pilt on illustratiivne.
Matšeetega mees. Pilt on illustratiivne. Foto: SIA KAMBOU/SCANPIX

Inglismaal leidis aset šokeeriv vahejuhtum, kui kohalikus jalgpalli kõrgliigas mängiva sportlase koju tungisid vargad. Samal ajal viibisid elamus ka jalgpallur ise ja tema tüdruksõber.

Inglismaa väljaanne The Sun kirjutab, et vargad tungisid anonüümse mängija majja sisse, sest arvasid, et jalgpallur on koondisega koos reisil, kuid oli tegelikkuses jäänud valikust välja. Samal ajal, kui mees vaatas telekast, kuidas tema koondisekaaslased võistlesid, tungisid vargad sisse.

Matšeetega varustatud vargad tungisid sisse ja sidusid nii jalgpalluri kui ka tema tüdruksõbra kinni. Kusjuures sportlase kaasa oli sissetungi hetkel võtmas vanni.

«See on kõigi kõige hullem õudusunenägu. Ta oli päris vapper ja andis endast parima, aga neid oli rohkem ja nad olid päris agressiivsed,» sõnas üks allikas ajalehele. Vargad võtsid majast kaasa käekelli, ehteid ja elektroonikat.

Kusjuures sama allika sõnul hoiab antud jalgpallur väidetavalt suhteliselt madalat profiili ja oli šokeeritud, et ohvriks langes. Politsei kinnitas ajalehele, et juhtumi uurimine hetkel käib

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles