Võimsalt hooaja parima mängu teinud Maik-Kalev Kotsar: ma pole endaga veel 100 protsenti rahul

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Maik-Kalev Kotsar (nr 11) tegi eile hooaja parima esituse.
Maik-Kalev Kotsar (nr 11) tegi eile hooaja parima esituse. Foto: Hamburg Towers/Facebook

Üleplatsimehena 21 punkti kogunud Maik-Kalev Kotsar vedas koduklubi Hamburgi Towersi 81:75 võiduni Heidelbergi üle, kes enne kohtumist hoidis Saksamaa kõrgliigas teist kohta. Vaatamata heale esitusele tunneb Eesti koondise korvpallur, et tal jagub parandamisruumi.

Üle 33 minuti platsil viibinud Kotsar tabas viskeid väljakult 12st 9, lisaks sopsasid kõik kolm vabaviset. Kirja läks ka kaheksa lauapalli, kaks resultatiivset söötu ja sama palju vaheltlõikeid. Enne matši Heidelbergiga oli keskmängija tänavune suurim punktisaak 14.

«Tegime väga head tööd, ega lasknud end rivist välja lüüa. Muidugi tuleb mängus olukordi, kus saanuks paremini tegutseda, aga säilitasime külma pead,» kiitis Kotsar pärast hea kaitsemänguga vastase alistamist. 

Muide, eelnevast viiest partiist oli Heidelbeg kaotanud vaid ühe, liiga liidrile Bambergi Brosele. Samas on heas hoos ka Hamburg: koduliigas teeniti neljas järjestikune võit, millega tõusti vähemalt ajutiselt ise tabeli teisele reale. 

«Vaatamata neljamängulise võiduseeriale ei tohi me jalga sirgeks lasta. Peame iga vastast tõsiselt võtma ja üritama ise pidevalt paremaks saada,» jätkas Kotsar, kes peab täpselt sama silmas ka enda kohta. 

«Iga päev tuleb kõvasti tööd teha. Näen seda peatreeneri [Pedro Callesega] sarnaselt. Ma pole enda mänguga päris 100 protsenti rahul, leidub veel parandamisruumi,» jätkas ta, tänades ka kõiki fänne, kes lõid kodusaalis hea atmosfääri. 

Teist hooaega Hamburgis mängiv Kotsar on Saksamaa liigas viies mängus keskmiselt ligi 28 minutiga kogunud 12,4 punkti ja 6,4 lauda. Tema punktirekord, 26, pärineb mullusest.

Towersi hooaeg jätkub teisipäeval EuroCup'i mänguga Andorra MoraBanci vastu. Koduste meistrivõistluste seitsmendas voorus madistatakse 7. novembril Göttingeniga. Mõistagi näitab Postimees ka seda mängu otseülekandes. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles