Kontaveit palus võidukõnes oma healt sõbrannalt Jabeurilt vabandust

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Facebook @TransylvaniaOpen

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit võitis täna Rumeenias peetud Transilvaania Openi ja tagas sellega koha WTA aastalõputurniiril. Finaali järel antud lühiintervjuus vabandas ta hea sõbranna Ons Jabeuri ees.

Kontaveit alistas finaalis endise maailma esireketi, kodupubliku ees mänginud Simona Halepi 6:2, 6:3 ja tunnistas kohtumise järel, et peab rumeenlannast väga lugu. «See nädal oli hämmastav. Õnnitlen Simonat. Sa oled eeskuju, ma olen aastaid sulle alt üles vaadanud ja sa oled mind nii palju võitnud,» sõnas seekord ise peale jäänud eestlanna.

Enne turniiri hoidis viimasest WTA aastalõputurniiri kohast kinni tuneeslanna Ons Jabeur, kes on ühtlasi Kontaveidi hea sõbranna. Võiduga napsas meie esireket selle koha tal nina eest ära.

«Vabandust Ons [Jabeur], et sulle seda tegin. Ootan järgmist aastat. Äkki järgmisel aastal jõuame mõlemad [aastalõputurniirile],» avaldas Kontaveit lootust, et äkki 2022. aasta WTA-finaalis on mõlemad koos kohal.

Lisaks sellele tänas ülirõõmus tennisepiiga ka oma treenerit Dmitri Tursunovi, kelle käe all leidis Kontaveit uue hingamise. «Meil on olnud hämmastavad paar kuud. Ma ei tea, kuidas see juhtus, aga aitäh, et olemas olid,» ütles Eesti esireket, kes tuleval nädalal tõuseb esmakordselt maailma esikümnesse.

Lisaks tänas Kontaveit oma peret, sõpru, sponsoreid, turniiri korraldajaid ja kõiki teisi, ilma kelleta see saavutus polnuks võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles