Halep tunnustas Kontaveiti: naudi aastalõputurniiri, sa väärid seda!

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Simona Halep.
Simona Halep. Foto: Facebook @TransylvaniaOpen

Rumeenia esireket Simona Halep pidi täna kodupubliku kurvastuseks Transilvaania Openi finaalis tunnistama Anett Kontaveidi 6:2, 6:3 paremust. Vahetult pärast matši tõdes endine maailma esinumber, et eestlanna oligi temast täna lihtsalt parem.

«Anett, sa purustasid täna mu. Tenniseväravad on viimase aasta jooksul sinu ees valla läinud ning sa väärid igati seda kohta aastalõputurniiril. Sul on olnud suurepärane aasta. Naudi seda [aastalõputurniiri] kindlasti, kuna see on midagi erilist,» sõnas hetkel WTA-edetabeli 18. tabelireal paikneb Halep. 

Seejärel keskendus rumeenlanna juba enda mängule ning kodumaaal toimunud turniirile. «Mul on olnud tänavu raske aasta, mistõttu ei eeldanudki, et suudan siin kõige paremat tennist näidata. Kuid kodus on alati tore olla. Minu jaoks oli tõeline nauding Cluj-Napocas mängida, turniir õnnestus väga hästi ja kogu üritus toimis valatult. Loodan järgmine aasta siin tagasi olla. Tahan tänada kogu oma tiimi, kes mind toetab, sest siia jõudmine pole olnud kerge. Nüüd tuleb jätkata tööd, et mängida veel mitmes finaalis ning võita tiitleid. Lisaks soovin tänada esmakordselt ka oma abikaasat,» lõpetas septembris Toni Iuruciga abiellunud Halep lühiintervjuu ikkagi rõõmsal toonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles