Viimsi üllatas Pärnu Sadamat, TalTech sai Tarva vastu kindla võidu

Christopher Krutto
Copy
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: KK Viimsi/Sportland Facebook

Eesti-Läti korvpalliliigas peeti täna kaks kohtumist. Õhtu esimeses mängus alistas Viimsi KK Pärnu Sadama, teises oli TalTech parem Rakvere Tarvast.

Viimsi sai tasavägises mängus jagu Pärnu Sadamast. Viimast veerandaega alustati Pärnu Sadama ühepunktilise eduga, kuid lõpuks õnnestus Viimsil võtta 82:74 võit.

Viimsi parimaks kerkis Rain Veideman, kes viskas 18 punkti, korjas kuus lauapalli ja jagas kuus resultatiivset söötu. Teda toetasid 16 silmaga Karl-Johan Lips ja Devin Lee Harris. Pärnu Sadama parimana viskas 19 punkti Artur Konontsuk.

Õhtu teises kohtumises sai TalTech Rakvere Tarva vastu võõrsil kindla 92:62 võidu. Külaliste parimaks kerkis Sten Sokk, kelle arvele jäi 16 punkti ja viis resultatiivset söötu. Teda toetas 14 silmaga Oliver Metsalu.

Üleplatsimeheks kerkis Tarva mängujuht Aleksa Nikolic, kes viskas 17 punkti, kogus viis lauapalli ja jagas viis resultatiivset söötu. Ükski tema tiimikaaslane kahekohalise punktide arvuni ei jõudnud.

Turniiritabelis hoiab esikohta Ventspils, kes on viie peetud mängu järel seni võitmatu. TalTech on viie võidu ja ühe kaotusega kolmas, Pärnu Sadam kahe võidu ja ühe kaotusega viies, Viimsi kolme võidu ja kahe kaotusega seitsmes ja ainult kaotusi tunnistanud Rakvere Tarvas asub 13. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles