Euroliiga staarid rajalt maha võtnud Kristjan Kangur: väga raske on, proovin mitte jalgu jääda

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Aastase pausi järel taas Kalev/Cramoga liitunud Kristjan Kanguri efekt on endiselt vägagi tuntav. 39-aastasel palluril oli võidumängus Moskva CSKA üle oluline roll, eriti kaitses. 

«Vägev! Kui meeskond mängib nii võistkondlikult nagu meie täna, siis on vaja öelda ainult kiidusõnu. Kõik mehed, kes platsil käisid võitlesid isuga ja õnnestusime võistkondlikult. Arvan, et see kajastub ka ilusti tablool,» märkis Kangur pärast 67:56 võitu. 

«Rauno [Nurger] sai kuulsate eesliini meestega väga hästi hakkama. Pistis need CSKA pikad endale taskusse või kotti. Avan, et ta tegi väga super esituse. See annab väga palju vurtsu juurde edaspidiseks hooajaks.»

Hiilgavalt sai korvi all aga hakkama ka Kangur ise. Ta mängis küll veidi alla 13 minuti ja viskas vaid kaks punkti, ent ta võttis teiste seas rajalt maha Kenneth Fariedi, Joel Bolomboy ja Tornike Shengelia. 

«Väga raske on!» tunnistas alles paar nädalat tagasi Kaleviga liitunud Kangur pärast Euroliiga staaridega madistamist. 

«Aga ma ei hakkagi selle koha pealt tormama või ootusi suureks ajama. Võtan päev-päevalt ja üritan noorematele kuttidele mitte tohutult jalgu jääda. Annan endale aru, et tuleb palju mänge ja raske hooaeg. Kui saan natukenegi võistkonda aidata, on juba asja ette läinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles