CSKA peatreener pärast kaotust Kalevile: ma ei taha kuhugi põgeneda, võtame kriitika vastu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Dmitris Itoudis (lipsuga) pidi tunnistama Kalev/Cramo paremust.
Dmitris Itoudis (lipsuga) pidi tunnistama Kalev/Cramo paremust. Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Moskva CSKA kogenud peatreener Dmitris Itoudis oli pärast kaotust Kalev/Cramole löödud, ent loodab siit saada tulevikuks head väetist.

«Kalevit tuleb muidugi õnnitleda,» alustas Itoudis. «See oli meie kolmas võõrsilmäng lühikese aja jooksul. Tahtsime minna väljakule võitlema ja hästi esinema. Aga me ei saanud sellega hakkama.»

Tõsi, CSKA graafik on olnud üsna armutu. Enne pühapäeval Tallinna jõudmist mängiti Euroliigas kolmapäeval võõrsil Villeurbanne'i Asveliga, reedel Monacoga. Mõlemad matšid kaotati. Lisaks on mõned mehed vigastatud. 

«Pole ühte kindlat nüanssi, millele saaks negatiivselt poolelt välja tuua. Palju asju kuhjus. Kalev võitles meist rohkem lauas. Ka sellel oli mitu põhjust. Ainsal veerandajal, mille võitsime, viskasime 10 punkti.» jätkas peatreener monoloogi. 

«Meil on käsil raske periood. Peame palju asju parandama, et saada keerulisest ajast üle. Aga tahan kõigile meie toetajatele meelde tuletada, et oleme sama võistkond nagu nädal tagasi. Võitsime enne seda Crvena Zvezdat ja kõrgete Euroliiga sihtidega Olympiacost.

Me oskame head korvpalli mängida. Kindlasti peame säilitama usu oma tegemistesse. Ma ei taha millegi eest põgeneda. Peame kogu tiimiga kriitika vastu võtma, pea maha suruma ja edasi töötama, et saaks tulla paremad päevad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles