Naljahammas Štelmahers pärast CSKA alistamist: lihtne mäng!

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kalev/Cramo alistas 1. novemberil Moskva CSKA!
Kalev/Cramo alistas 1. novemberil Moskva CSKA! Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Kalev/Cramo korvpallimeeskond võitis sel kalendriaastal juba teist korda Euroopa suurklubi Moskva CSKA-d. Mõlemal puhul on võistkonda tüürinud Roberts Štelmahers, kes oli esmaspäeva õhtul mõistagi rahulolev.

Kui veebruaris viskasid kalevlased CSKA üle, siis eilses kodumängus kägistati kuulus vastane kaitsega. Külalised hoiti vaid 56 punkti peal, mis tähistab nende VTB Ühisliiga põhiturniiri antirekordit. Vaid korra on vähem skooritud ühes play-off'i kohtumises 2013. aastal. 

«Tänan kõiki pealtvaatajaid, kes tulid meid toetama. Usun, et nad pole pettunud tulemuses ja ka mängupildis. Võitlesime iga palli nimel, tegime suurepärase esituse. Tänan mängijaid, kes suutsid taset hoida 40 minutit. Kolmandal veerandajal tuli mõõn sisse, aga suutsime vastaseid samamoodi ohjes hoida nagu nemad meid. Olen väga rahul,» sõnas Štelmahers kohtumise järel. 

Tõsi, võõrustajate 7:10 kaotusega lõppenud neljandik oli tõesti kummaline. Kalev viskas veerandaja viimase korvi, kui mängida jäi 5.58, CSKA 3.08. Pikk skooripõud lõppes ligi viis minutit hiljem. 

«Selline on korvpall. CSKA-l pole ilmselt lihtne meiesuguse võistkonnaga mängida. Neil tekib mõne meie positsiooni katmisega veidi raskusi ja oleme selle hästi ära kasutanud,» arutles Štelmahers kahe üsna ootamatu skalbi üle. 

Säravaima tsitaadi saatis lätlasest loots aga lendu pärast ametliku osa lõppu. «Lihtne mäng!» vastas Štelmahers pärast pärast üht õnnitlust endale omase muigega. 

Kalev tõusis hooaja teise võiduga Ühisliiga tabelis kaheksandaks. Järgmine mäng ootab ees pühapäeval, mil kohtutakse võõrsil Minski Tsmokiga. Kahe välisarja matši vahele jääb ka neljapäevane karikamäng Raplaga. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles