Pöörast katsumust jätkav Ratasepp sattus taas väga ohtlikku olukorda

Postimees Sport
Copy
Rait Ratasepp.
Rait Ratasepp. Foto: Trimax Triathlon Magazine/Facebook

Kanaaridel Fuerteventural 60 päeva kestvat ultratriatloni katsumust jätkavat Rait Rataseppa tabas rattarajal taas suur ehmatus. 

Teise nädala lõpus sattus Ratasepp liiklusavariisse, mille tagajärjel vigastas ta veidi kätt. Veelgi enam mõju avaldas aga mõneks ajaks töövõimetuks jäänud jalgratas, mis viimseni tema kehahoiaku järgi paika oli timmitud. 

Umbes nädal hiljem oli sõiduvahend taas sõidukorda seatud. See muutis Ratasepa elu palju lihtsamaks, sest asendusrattaga polnud kaugeltki nii mõnus vurada. Üldiselt ongi pärast seda asjad hästi sujunud. Eile, 28. päeval, oli triatleet aga taas õnnetusele lähedal. 

«Rattal oli Raidul täna jälle üks tõsiselt ohtlik olukord. Seekord Rait süüdi ei olnud. Nimelt ühes väikeses külas, kus teed on väga kitsad, allamäge ja kus Rait sõidab läbi 50–60 km/h kiirusega, otsustasid kaks prouat erinevates autodes keset teed seista ja autoakende kaudu juttu ajada,» seisab Ratasepa katsumust kajastava Fenix Adventure'i Facebookis.

«Kui Rait neid märkas, siis ta vajutas mõlemad pidurid põhja (rehvist lohises tee peale korralik pidurdamise muster) ja sai hoo enam vähem maha pidurdatud, kuid päris seismajäämiseks ja mitte kraavi kukkumiseks haaras ta teel seisnud autost (õigemini katusel olnud piirdest) kinni ja suutis kukkumist vältida. Rait oli väga pahane ja hõikas paar krõbedat sõna prouadele, õnneks eesti keeles.»

Kõigele vaatamata tunneb Ratasepp end Fuerteventura liikluses turvaliselt. Tõsi, võrreldes paari aasta tagusega liikuvat sealsetel teedel oluliselt rohkem autosid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles