Rally Estonial vigastada saanud kaardilugeja paneb olude sunnil karjääri pausile

Christopher Krutto
Copy
Takamoto Katsuta ja Daniel Barritt tänavu Rally Estonial.
Takamoto Katsuta ja Daniel Barritt tänavu Rally Estonial. Foto: Eero Vabamägi

Viimasel kolmel hooajal Toyota WRC-tiimis sõitnud jaapanlasele Takamoto Katsutale kaarti lugenud britt Dan Barritt andis teada, et peab vähemalt mõneks ajaks karjääri lõpetama.

Põhjuseks juulis Rally Estonial saadud seljavigastus, mis tekkis pärast ühelt hüppelt maandumist. Kuigi haiglasse viidud Barrittil midagi liiga tõsist ei tuvastatud, siis ta pole seni veel hoobist paranenud.

«Pean raske südamega teatama, et minu aeg WRC-sarjas on vähemalt lähemaks ajaks läbi. Olen mõnda aega mõelnud 2021. aasta peale, tipphetkele Safari rallil ja madalhetkele Rally Estonial,» kirjutas britt ühismeediasse.

«Mul on spordile veel palju anda ja see ei ole karjääri lõpetamise teade, aga praeguseks pean natuke aega autost eemal olema, et keskenduda oma paranemisele ja perele. Loodetavasti näen teid varsti juba katsetel,» lisas ta.

Küll ei tähenda see, et Barritt karjäärile joone alla tõmbaks, seda kinnitas ta juba septembris. «Kindlasti mitte. Ma pole valmis loobuma. Praegu pole asjad minu kätes, otsuse teevad tiim ja meditsiiniline konsultant,» ütles kaardilugeja siis

Enne Katsutat luges Barritt pikalt kaarti ka Elfyn Evansile. 41-aastane kaardilugeja tegi oma MM-rallide debüüdi juba 2000. aastal, kui luges Walesi rallil kaarti David Batesonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles