Soomest naasnud Arbeiter saab Nõmme Kalju spordidirektoriks

Postimees Sport
Copy
Argo Arbeiter.
Argo Arbeiter. Foto: Margus Ansu

Nõmme Kalju spordidirektori ametikohal alustab tööd Soome kõrgliigast naasnud Argo Arbeiter, pühendudes Kalju sportliku poole arendamisele ning seniste tulemuste parandamisele.

Argo Arbeiteri sõnul teeb talle kui Nõmme Kaljuga liitujale heameelt tõsisasi, et Nõmme Kalju juhtkond on oma prioriteediks seadnud klubi sportliku ja organisatoorse poole viimise uuele tasemele. «See algab kogu struktuuri korrastamisest, alates köige noorematest kuni esindusmeeskonnani välja. Loodan enda panusega sellele tegevusele positiivset energiat juurde anda,» ütles Arbeiter.

Nõmme Kalju presidendi Kuno Tehva sõnul on klubil seljataga raske hooaeg, mis sel korral ei vastanud ei klubi liikmete ega fännide ootustele. «Meie nupud jalgpalli malelaual on mõnevõrra segi löödud ja sellest tulenevalt oleme rõõmsad, et Kalju taustajõud said kõrgelt hinnatud ja hea tunnetusega spetsialisti näol täiendust,» ütles Tehva, kelle sõnade kohaselt kuulub Arbeiteri tööülessannete nii noorte kui profijalgpalli metoodilise tegevuse arendamine ja sportliku strateegia elluviimine. «Usume, et Argost saab klubile hea spordidirektor.»

Nõmme Kalju FC on 1923. aastal asutatud ja 1997. aastal taasasutatud Eesti jalgpalliklubi Nõmmel Tallinnas. Nõmme Kalju on kahekordne Eesti meister, esimest korda tuldi meistriks 2012. aasta hooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles