Rooba ja Severstal said juba seitsmenda võidu järjest!

Toimetas Ville Arike
Copy
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: Sander Ilvest

Maailma tugevuselt teises hokiliigas KHL jätkub Robert Rooba koduklubi Tšerepovetsi Severstali imeline seeria, saadi juba seitsmes võit järjest. Seekord alistati kodus Moskva Spartak bullitiseeria järel 3:2.

Severstal asus juhtima 28. minutil Adam Liška väravast, sel ajal oli jääl ka viimastes mängudes tema ja soomlase Joonas Nättineniga ühte ründekolmikusse kuuluv Rooba. Viimasel kolmandikul Spartak viigistas, jäi uuesti taha, kuid kolm minutit enne lõppu jõudis 2:2 viigini.

Bullitiseerias eksisid mõlema meeskonna esimesed mängijad, kuid mõlema kaks järgmist tabasid. Lõpuks tõi Severstalile magusa võidu Vladislav Kodola tabamus, väravavaht Dmitri Šugajev võttis ära vastaste neli viimast üritust. Rooba bullitit ei visanud.

Severstal asub 24 mängust kogutud 30 punktiga Läänekonverentsi ülitihedas konkurentsis kuuendal kohal. Sama palju punkte on ka viiendat positsiooni hoidval Minski Dinamol. Moskva CSKA-l on üks ja Moskva Dinamol kaks punkti rohkem, kuid nad on ka pidanud ühe mängu rohkem.

Homme võõrustab Severstal Jekaterinburgi Avtomobilisti ning laupäeval Idakonverentsi ja ühtlasi terve liiga liidrit Magnitogorski Metallurgi. Metallurg on võitnud 25 mängust 23 ja kogunud 46 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles