Tartu 50-punktiline koslep Kalevilt taaselustas Rocki. Tanel Tein: 36:86 on märgiline

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Rocki klubi juhid leiavad, et praegusel Tartu korvpalli esindusmeeskonnal pole piisavalt ambitsioonikust. Fotol Tartu Rocki meeskond hooajal 2015/16. See hooaeg jäi ülikoolivõistkonnal ka Rocki nime all viimaseks.
Rocki klubi juhid leiavad, et praegusel Tartu korvpalli esindusmeeskonnal pole piisavalt ambitsioonikust. Fotol Tartu Rocki meeskond hooajal 2015/16. See hooaeg jäi ülikoolivõistkonnal ka Rocki nime all viimaseks. Foto: Margus Ansu

2021. aasta oktoobrikuu viimane reede: Tartu Ülikool Maks & Moorits kaotab Eesti korvpalli klassikalises duellis – millest nüüdseks järel vaid riismed – 36:86 Kalev/Cramole. Viis päeva hiljem avaldub pressiteade: Tanel Tein ja kompanii taaselustavad taaralinnas Rocki (meeste) võistkonna.

«Mingisugune ajalooline maamärk see ju tegelikult oli, mille pealt täna paari aasta pärast mõelda, miks see samm just nüüd teha. Kui seda poleks juhtunud, oleks võib-olla natukene edasi lükkunud,» tõdes Rocki klubi juhatuse esimees Tein, et häbistav kaotus oli viimane piisk karikas.

«Algusest peale pole olnud meie eesmärk teha oma võistkond – pole otseselt siiani –, vaid soovime minna Rocki kaubamärgiga koos fännide ja sponsoritega appi Tartu korvpallile. Aga kuna aasta jooksul pole vastust tulnud, millised tingimused oleks, ja kas see on üldse võimalik, siis asjade kokkulangemisel jõudsid asja nii kaugele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles