Beckenbauer: Robben on liiga isekas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa jalgpallilegend Franz Beckenbauer.
Saksa jalgpallilegend Franz Beckenbauer. Foto: Reuters/ScanPix

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi aupresident Franz Beckenbauer võttis teravalt sõna klubi hollandlasest ääremängija Arjen Robbeni aadressil. Beckenbaueri meelest on Robben pärast vormilangust ja algkoosseisust välja jäämist liiga enesekeskselt käitunud.

«Ta on osa oma mainest maha mänginud,» sõnas Beckenbauer. «Nagu paljud teisedki jalgpallurid, on ta erakordselt isekas. Vaadakem kasvõi tema reaktsiooni, kui ta on värava löönud – ta ei jookse mitte mängija juurde, kes talle söödu andis, vaid oma perekonna poole, kes istub tribüünil. Ta laseb meeskonnal enda sabas sörkida.

Ühel hetkel võib mõni meeskonnakaaslane öelda, et kui sa ei kavatse mind söödu eest tänada, siis järgmine kord võid ise palli järele tulla,» leidis Beckenbauer.

28-aastast Robben on pärast tunamullust koduliiga tiitli ja Meistrite Liiga finaalikohaga lõppenud hooaega taas vigastuste küüsi sattunud. Suurem osa eelmisest hooajast jäi tal üldse vahele ning ka tänavu on mänguminuteid jagunud kasinalt. Oktoobris operatsioonil käinud Robben jäi VfB Stuttgarti vastu peetud karika veerandfinaalmängus pingile ning laupäevases liigamängus Kaiserslauterni vastu sekkus teisel poolajal vahetusest.

Bayern on teada andnud, et sooviks Robbeni 2013. aastani kestvat lepingut pikendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles