Eesti kurlingupaari jaoks lõppes MK-etapil teekond veerandfinaalis

Karl-Joosep Küngas
Copy
Marie Kaldvee ja Harri Lill kodusel MK-etapil mänguhoos.
Marie Kaldvee ja Harri Lill kodusel MK-etapil mänguhoos. Foto: Eero Vabamägi

Eesti kurlingu segapaar Marie Kaldvee - Harri Lill jõudis Slovakkias, Bratislavas peetud segapaarismängus MK-etapi veerandfinaali, kuid pidid seal tunnistama vastase paremust.

Alagrupis peetud mängudes saavutasid eestlased kolm võitu ja kaks kaotust. Dramaatiliseks kujunenud veerandfinaalis kaotati napilt Hispaania kurlingupaarile tulemusega 9:8.

«Veerandfinaalis mängisime väga hea mängu, kuid tegime oma elu raskemaks teises voorus vastastele antud viie punktiga. Suutsime küll kaotatud punktid tagasi võita, kuid mängu viimase viskega tegin lihtsa eksimuse, mis maksis meile koha play-offis,» kommenteeris Harri Lill.

Lõppkokkuvõttes jäi Eesti kurlingupaari tulemuseks MK-etapi 5. koht.

«Jääolud olid turniiril viimaste aastate ühed raskemaid - hall oli väga külm, graafiku osas oli mitmetunniseid hilinemisi ning korraldusega me rahule ei jäänud. Sellegipoolest oli see meile hea kogemus, pidime kiirelt kohanema,» sõnas Lill.

«Saime rasketes oludes hästi hakkama ja suutsime päris hea tasemega mängu näidata,» lisas Kaldvee. «Ootame kahte järgmist turniiri, kus meie vastasteks on palju olümpiakvalifikatsiooni võistkondi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles