Tottenhami uus peatreener sätestab mängijatele eraldi seksireeglid

Postimees Sport
Copy
Antonio Conte.
Antonio Conte. Foto: www.imagephotoagency.it via www.imago-images.de

Kui veel suvel polnud Antonio Conte nõus Tottenham Hotspuri peatreeneriks asuma, siis neli kuud hiljem osutus just itaallane selleks, kes Nuno Santost vabaks jäänud kingadesse asus.     

Säärase meelemuutuse põhjuseks on Tottenhami juhtkonna kinnitus, et juhendajale eraldatakse piisavalt vahendeid, et mängijateturul ringi vaadata. Kui see oli Conte palve klubi ladvikule, siis oma mängijatele on tal teistsugused nõuded. 

Mõistagi tuleb Spursi meestel harjuda nüüd endise Chelsea lootsi karmide ja halastamatute treeningutega, kuid lisaks pistab treener nina ka mängijate eraellu. Itaallane on varemgi korduvalt välja öelnud, et ta ei soovita oma meestel enne kohtumisi liiga kaua seksida. 

«Ma olen mängijatele rääkinud, kuidas neil tuleks seksida... võistlusperioodi ajal ei tohiks vahekorrad liiga kaua kesta ning nemad peaksid olema alati all,» vahendab Gazzetta lootsi sõnu. «Tiheda mängugraafikuga ei tohiks mängijad pikalt seksida. Nende pingutus peaks olema võimalikult minimaalne. »

Küll on Conte sõnul vajalik see, et mehed regulaarselt siiski voodilinade vahel askeldaksid. «Kindlasti eelistan ma aga seda, et nad teeksid seda oma naistega. Nii pole neil vaja väljakul ennast kellelegi tõestada,» sõnas juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles