Rapla jäi ootamatult liidrist ilma: ühel päeval oled ise, kes mängija üle ostab, teisel päeval oled vastaspoole rollis

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rickey McGill.
Rickey McGill. Foto: Facebook @IonaGaelsMBB

Rapla Avis/Utilitase meeskond jäi mõned tunnid enne Eesti karikavõistluste veerandfinaali ilma enda liidrist Rickey Mc Gillist.

Eesti-Läti ühisliigas viie kohtumisega keskmiselt 17,8 punkti visanud ja 6,0 korvisöötu jaganud ameeriklane siirdub Eestist Ungari kõrgliigasse. Sealt tuli Rapla jaoks pakkumine, millest polnud võimalik keelduda.

«Ühel päeval oled see, kes teise klubil nende mängija üleostuga õnnetuks teeb, teisel päeval oled ise vastaspoole olukorras. Nii see profikorvpall paraku on. Rickey sulandus meeskonda järjest paremini ja tema kasulikkus väljendus tugevates numbrites protokollis. Samas, tema lahkumine annab meile võimaluse leida asemele mängija, kes on rohkem mängujuhi tüüpi, mida me tegelikult väga vajame. Loodetavasti saame heade uudistega peatselt välja tulla,» lausus Rapla mänedžer Jaak Karp.

«Aitäh Rickey, et tulid, olid ja panustasid sellesse, et saaksime sellel hooajal ühiselt joonele. Nüüd läheme edasi eraldi rada pidi, aga ikka uute võitude suunas. Edu Ungari kõrgliigas!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles