Poom: küsisin meie väravavahtide treenerilt, kas vastaste väravavaht oli nii hea või meie lõime talle pihta

Christopher Krutto
Copy
Markus Poom.
Markus Poom. Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Tallinna Flora viigistas täna õhtul Lilleküla staadionil peetud Konverentsiliiga B-alagrupimängus Famagusta Anorthosisega 2:2 viigi. Poolkaitsja Markus Poom tunnistas, et ei kahelnudki Flora võimes tagasi tulla.

Poom tegi Flora ridades särava partii ja oli täna kolmest keskpoolikust mängule kõige suurema mõjuga. Tema sõnul tuli poolajapaus Florale heal ajal ning sealt tuldi välja uue energiaga.

«Olime kaotusseisus ja teadsime seda. Tekitasime esimesel poolaja piisavalt võimalusi. Keskendusime teisel poolajal kaitse korras hoidmisele ja olin kindel, et võimalise tekkides lööme ühe tagasi ja saame teisele keskenduda. Olime palliga teravad, ründasime värava suunas ja tekitasime võimalusi. Lõome kaks ära, aga kolmandat enam ei tulnud,» rääkis Poom.

Täna võttis Poom Flora mängu ehitamise enda peale, kuid tunnistas, et Floral on väga liikuv keskväli ja mõnes teises mängus võinuks see roll jääda vanameistrile Konstantin Vassiljevile.

«Vahepeal ehitan mina rohkem, vahepeal Vassiljev. Kui tema ehitab rohkem, siis hakkan rohkem ründama. Tekitasin täna palju võimalusi, aga esimesed 10-15 minutit sain väga palju joosta. Kostja (Konstantin Vassiljev – C.K.) oskab tasakaalu hoida, et millal mängida üleval ja millal madalal. Selle järgi ma korrigeerin enda mängu,» seletas Poom, kuidas võib oma rolli vastavalt vajadusele muuta.

Suurepärase kohtumise tegi Famagusta Anorthosise väravavaht Assaf Tzur, kes korduvalt rohevalgete lööke tõrjuma pidi. Poom kinnitas, et Tzurist oli täna keeruline palli mööda saada.

«Pärast mängu küsisin meie väravavahtide treenerilt, kas ta oli hea või lõime ise pihta. Pige oli väravavaht hea. Ta tõrjus palju lööke, aga mingitel hetkedel lõime ka ise talle pihta. Tekitasime palju võimalusi, aga oli selline tunne, et müür on ees,» seletas poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles