Flora võitles kaotusseisust välja viigi

Christopher Krutto
Copy
Tallinna Flora mängijad võitlesid 0:2 seisust välja küll viigi, kuid olid mängu lõpus pettunud, et ei suutnud enamat. 
Tallinna Flora mängijad võitlesid 0:2 seisust välja küll viigi, kuid olid mängu lõpus pettunud, et ei suutnud enamat. Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Tallinna FC Flora tegi eile õhtul Tallinnas Lilleküla staadionil peetud Konverentsiliiga kohtumises Famagusta Anorthosisega 2:2 viigi. Mäng kulges sarnaselt kaks nädalat tagasi peetud kohtumisega, kus Anorthosis lõi avapoolaja keskel väikse vahega kaks väravat.

Mängu avavärav sündis 28. minutil, kui ääreründaja Dimitris Christofi pääses Flora kaitseliini taha jooksu ja viis külalised kena tõstega üle Flora puurivahi Matvei Igoneni juhtima. Juba viis minutit hiljem kahekordistas Anorthosise eduseisu Denis Popović, kes realiseeris tipuründaja Nika Katšarava täpse söödu.

Teisel poolajal sai Flora oma mänguvankri liikuma ja 55. minutil tegi skoori ei keegi muu kui Rauno Sappinen. Kolm minutit hiljem mängis ta hea läbisööduga üks ühele olukorda Markus Poomi, kelle löök tõrjuti. Tagasipõrkunud pallile reageeris kõige kiiremini Sergei Zenjov, kes seisu viigistas. Mängu lõpus oli Floral küll veel mitmeid häid võimalusi, aga võrku enam ei sahistatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles