Töötuks jäänud kaardilugeja: olukord on häiriv

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Daniel Barritt ja Takamoto Katsuta Keenia ralli poodiumil.
Daniel Barritt ja Takamoto Katsuta Keenia ralli poodiumil. Foto: Dppi/Francois Flamand/Scanpix

Veel sel hooajal Toyota sõitjale Takamoto Katsutale kaarti lugenud Daniel Barritt sai paari nädala eest halva uudise. Nimelt otsustas Katsuta jätkata koostööd Aaron Johnstoniga.

Katsuta ja Barritt teenisid sel hooajal Keenia MM-rallil esimese ühise poodiumikoha, kuid Rally Estonial vigastas kaardilugeja selga ning ei saanud mõnda aega võistelda. Katsuta pidi seega enda kõrvale leidma kellegi teise. Hiljuti teatas jaapanlane, et otsustaski koostööd jätkata Johnstoniga.

2017. aastal Elfyn Evansi kõrval Walesi ralli võitnud kaardilugejale oli see küll halb uudis, kuid 41-aastane britt ei kavatse veel püssi põõsasse visata. «Kindlasti ei ole minu karjäär veel lõppenud. See on väga häiriv olukord. Tahaksin juba autos tagasi olla, kuid ma ei saa. Ütleksin, et olen füüsiliselt 95 või 96 protsenti. Ent pean kuulama arstide sõna ja nad ei luba mul veel võistelda,» ütles Barritt DirtFishile.

Barritti sõnul ei ole tal Katsutale etteheiteid ning ta mõistab jaapanlase otsust. «Nii tema kui ka Aaron võivad tulevikus minu peale loota,» lausus britt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles