Südameseiskumise järel väljakult haiglasse viidud eestlase tiimikaaslane tänas arste: ilma nendeta poleks ma elus

Christopher Krutto
Copy
Sogndali mängumees Emil Palsson.
Sogndali mängumees Emil Palsson. Foto: Via Www.imago-images.de/scanpix

Eestlase Henri Järvelaiu tiimikaaslane Emil Palsson kukkus esmaspäeval Norra esiliiga mängus Sogndali ja Stjördals-Blinki südameseiskumise tagajärjel kokku. Nüüd tänas ta kõiki, tänu kellele veel elus on.

«Ma sooviks tänada paljusid inimesi. Esiteks tahan tänada Sogndali tervisetöötajaid. Ilma nendeta ei oleks ma täna elus. Tahan tänada ka kõiki mängijaid ja fänne staadionil, kes ilma kõhklemata koostööd tegid,» alustas 28-aastane jalgpallur ühismeedias avaldatud postitust.

«See oli hindamatu, kui ma ärkasin üles ja minu pere oli Islandilt kohale lennanud ning viibis mu kõrval. Ma olen väga puudutatud teie kõigi sõnumitest ja positiivsetest mõtetest, mis üle maailma on minuni jõudnud. See on mulle ja perele andnud jõudu edasi minemiseks,» lisas Palsson.

Mis juhtus?

Järvelaiu koduklubi Sognal läks kohtumist juba 7. minutil juhtima, ent viis minutit hiljem mäng peatati, sest Palssoni süda seiskus. Väljakule tormanud meditsiinipersonal suutis Islandi jalgpalluri südame uuesti tööle saada.

Seejärel toimetati 28-aastane jalgpallur helikopteriga haiglasse. NRK andmetel oli Palsson sel hetkel juba meelemärkusel.

Meeskonnad otsustasid sellegipoolest kohtumisega mitte jätkata. Järvelaid Sognal koosseisu ei kuulunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles