Sebastien Loebi meeskonna auto süttis põlema, üks mehaanik viidi tõsiste põletushaavadega haiglasse

Christopher Krutto
Copy
French driver Sebastien Loeb and co-driver Daniel Elena of Monaco compete during the 6th Stage of the Dakar Rally 2021 between Buraydah and Hail, in Saudi Arabia, on January 8, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
French driver Sebastien Loeb and co-driver Daniel Elena of Monaco compete during the 6th Stage of the Dakar Rally 2021 between Buraydah and Hail, in Saudi Arabia, on January 8, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP) Foto: FRANCK FIFE

Kuigi Sebastien Loeb võib tuleval hooajal teha taas kaasa ka autoralli MM-sarjas, siis hetkel keskendub ta jaanuaris sõidetavale Dakari rallile. Ometi tabas teda ja tiimi karm tagasilöök.

Kuigi Sebastien Loebi meeskond Bahrain Raid Xtreme peaks osalema sel nädalavahetusel peetaval Abu Dhabi Desert Challenge'il, kuid sellest loobuti tõsise õnnetusjuhtumi järel.

Nimelt süttis esmaspäeval üks masin tankimisel põlema ja üks tiimi mehaanikutest sai tõsiseid põletushaavu. Tiimi pressiteate kohaselt andsid talle esmast abi tiimi parameedikud ning seejärel viidi mees kohalikku haiglasse. Praeguseks on ta viidud Dubaisse, kus ta viibib põletushaavade osakonnas.

Kuna meeskonna mõtted on suunatud vigastatud tiimiliikmele ja tema perele, siis otsustati üheselt, et sel nädalavahetusel võistlustulle ei astuta. Dakari ralliks valmistumisega jätkatakse sel kuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles