Tulus leping andis Tattarile suuremad võimalused, ent soov on ka Eesti võistelda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristin Tattar hakkab koos disc golf’i mängijast elukaaslase Silver Lätiga üha rohkem USAs tuuritama.
Kristin Tattar hakkab koos disc golf’i mängijast elukaaslase Silver Lätiga üha rohkem USAs tuuritama. Foto: Foto: Alyssa Van Lanen

Viimastel aastatel on disc golf’ist saanud paljude eestlaste sportlik harrastus. Maailmaski kogub see spordiala järjest suuremat populaarsust, mistõttu kohtab üha rohkem elukutselisi mängijaid. Enamasti on nendeks ameeriklased, ent säravaid talente leidub ka Eestis. Üks neist on Kristin Tattar, kes sõlmis hiljuti tulusa sponsorlepingu Rootsi ettevõttega Latitude 64. Nelja-aastane kontraht toob talle sisse pool miljonit dollarit, mis annab Pärnust tuule tiibadesse saanud Tattarile võimaluse järgmistel hooaegadel ainult disc golf’ile pühenduda.

«Uus leping võimaldab mul rohkem reisida ning veelgi enam suurvõistlustel kohal olla. Seega olen väga õnnelik, et saan armastatud alal suure pühendumusega jätkata,» sõnas ta Postimehele antud intervjuus.

Euroopa ja Eesti jäävad tagaplaanile

Kettagolfi suuremad võistlused toimuvad enamasti USAs, mistõttu veedabki eestlanna palju aega teisel pool Atlandi ookeani. Võistluskalendri tihedust uus leping siiski otseselt ei mõjuta, sest see on Tattaril viimastel aastatel niigi olnud turniiridest pungil.

«Võistluskalender on ilmselt sama tihe kui eelnevatelgi aastatel, aga suurimaks erinevuseks saab olema see, et veedan rohkem aega USAs. Nõnda on selge, et Euroopa võistlustel mind nii palju enam ei näe,» jätkas üheks maailma enim teenivaks disc golf’i mängijaks tõusnud eestlanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles