Hamilton kurjustas Mehhikos Räikköneniga: see on lihtsalt pöörane

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: Francisco Guasco/SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetakse Mehhikos F1 hooaja 18. etapp ning praeguseks on peetud esimesed vabatreeningud. Kui esimeses sessioonis näitasid parimat kiirust Mercedesed, siis järgmisel juba Max Verstappen enda Red Bulliga. Hermanos Rodríguez autodroomil toimus aga täielik kaos.

Mehhiko GP sõidetakse Hermanos Rodríguez autodroomil, mille kogupikkus on 4,3 km. Kuigi tegemist pole just kõige lühema ringrajaga, siis tekkisid seal juba vabatreeningul meeletud ummikud ning enim oli sellest mõjutatud Lewis Hamilton.

Nimelt oli Hamilton valmistumas enda kiireimaks ringiks, ent tal tuli pikalt Kimi Räikköneni taga passida. Kui valitsev maailmameister lõpuks soomlasest möödus ja mõne aja pärast kiireima ringi lõpetas, oli Räikkönen taaskord teda takistamas.

«See on lihtsalt pöörane,» sõnas Hamilton raadiosides meeskonnale.

Kaose tekitas vabatreeningul ka Sebastian Vettel, kellel polnud mõtted ilmselt veel päris võidusõidu juures. Nimelt sõitis Aston Martinis kihutav sakslane ootamatult läbi McLareni boksiala. «Ma vabandan väga, ma ei vaadanud, kuhu ma täpselt sõidan,» lausus Vettel.

Teise vabatreeningu tulemused:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles