VIDEO ⟩ Korvpallitäht muutus naerualuseks: mida ta küll teha üritas?

Karl-Joosep Küngas
Copy
Brooklyn Netsi tähtmängija James Harden.
Brooklyn Netsi tähtmängija James Harden. Foto: CARLOS OSORIO/Scanpix

Korvpalliliigas NBA teenis Brooklyn Nets hooaja kuuenda võidu, kui võõrsil oldi 96:90 üle Detroit Pistonsist. Kohtumises paistis aga hoopis silma James Harden, kes otsustas ühel hetkel ootamatult mängimise lõpetada.

Harden panustas võitu küll kolmikduubliga – 16 punkti, 10 lauapalli ja 10 korvisöötu – aga jäi nii fännidele kui ka telekommentaatoritele silma ühe uskumatu hetke pärast. Nimelt oli Nets eduseisult 67:55 rünnakul Hardeni kätte palli usaldanud, ent korvikütt kaotas palli üle kontrolli.

Pallikaotusest polnud pääsu, sest mänguvahend veeres tagaalasse. Kui enamasti võtnuks korvpallurid palli kätte ja kohtunik vilistanuks tagasimängu, siis Harden lihtsalt vaatas, kuidas pall veereb audi suunas.

Selle võimaluse kasutas ära Saddiq Bey, kes palli Brooklyn Netsi tähtmängija eest napsas ja pealtpanekuga kaheks punktiks vormistas. Kommentaatorid olid täiesti ahastuses. «Millega James Harden tegeleb? Tal jooksis juhe täiesti kokku,» sõnas telekommentaator.

Viimase kaheksa hooaja jooksul keskmiselt 29,3 punkti visanud Harden pole tänavu loodetud vormi leidnud. Tema keskmine punktisaak on langenud 18,3 peale ning väljakult tabab ta viskeid esimest korda karjääri jooksul alla 40 protsendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles