Solskjær valas enne Manchester derbit õli tulle: United on suurim klubi Manchesteris ja see tähendab ilmselt ka maailmas

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ole Gunnar Solskjær (paremal) embamas Cristiano Ronaldot.
Ole Gunnar Solskjær (paremal) embamas Cristiano Ronaldot. Foto: Dave Thompson/Scanpix

Laupäeval lähevad omavahel Inglismaa kõrgliigas vastamisi kaks Manchesteri klubi. United võõrustab kodusel Old Traffordil linnarivaali Cityt. Enne suurt kohtumist julges Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjær veel vastastele pahameelt teha.

Manchester Unitedis pole käsil just parimad ajad. Kõrgliigas paiknetakse küll viiendal kohal, ent liidrist Londoni Chelsea'ist jäädakse juba kaheksa silma kaugusele. Samuti pole liiga veenev olnud nende mäng, sest hiljuti tunnistati igipõlise rivaali Liverpooli 0:5 paremust.

Unitedi peatreener Solskjær on endiselt optimistlik. «Me oleme Manchester United ja me tuleme alati keerulisest seisust välja. Oleme parim klubi Manchesteris ja see tähendab ilmselt ka maailmas,» lausus norralane.

City on võitnud viimase kümne aasta jooksul viis Premier League'i tiitlit ja see võib juba tähendada, et United on troonilt tõrjutud. Ajalugu räägib aga vastupidist, sest Unitedil on näitada 20 tiitlit, City seitsme vastu.

Solskjærilt küsiti, kas City võib kunagi üldse Unitedile tiitlitega järgi jõuda ja norralase vastus oli väga selge. «Ei, ma ei näe, et see oleks üldse võimalik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles