Eduseisu maha mänginud Levadia loovutas väärtuslikke punkte

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tallinna FCI Levadia loovutas taas punkte.
Tallinna FCI Levadia loovutas taas punkte. Foto: Marko Saarm

Premium liigas on käimas hooaja otsustav faas ning tabeliliider FCI Levadia loovutas kohe väärtuslikke punkte, kui Tallinna Legioniga tehti 2:2 viik.

Tallinna FCI Levadia läks hooaja otsustavale faasile vastu kuuepunktilises eduseisus FC Flora ees, ent omavahel on pidamata veel kaks olulist kohtumist. Seega on iga punkt väga hinnaline.

Levadia alustas Sportland Arenal toimunud kohtumist eeskujulikult, sest juba 22. minutil mindi Zakaria Beglarishvili väravast juhtima. Poolajapausile mindi siiski ikkagi viigiseisult, sest 37. minutil avas Mihkel Ainsalu ka Legioni skoori.

Teine poolaeg kulges sarnases rütmis nagu esimenegi. Levadia oli selgelt üritavam pool ning peagi jõuti ka sihile. 55. minutil läks Levadia ka mängu juhtima, kui Beglarishvili realiseeris külmavereliselt penalti.

Mängu lõppsõna jäi siiski Legionile ja nende 22-aastasele Montenegro ründajale Dusan Bakicile. Montenegro ründetuus mängis äärel üle mitu Levadia kaitsjat ning lennutas seejärel ilusa kauglöögi ka Eesti koondislase Karl Andre Vallner seljataha.

Pärast tänast on Levadial nõnda tabelis 28 kohtumisega 71 punkti. Ühe kohtumise vähem pidanud Flora jääb neist seitsme silma kaugusele. Legion jätkab 39 silmaga tabeli viiendal real.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles