Endist asepeaministrit vägistamises süüdistanud Hiina tennisetäht on teadmata kadunud (2)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Shuai Peng.
Shuai Peng. Foto: Cheng Min via www.imago-images.de/Scanpix

Naiste tennise paarismängu maailma eks-esireket Shuai Peng esines kodumaal Hiinas skandaalse avaldusega, misjärel pole temast olnud midagi kuulda.  

Peng avaldas teisipäeval sotsiaalmeedia platvormi Weibo blogis, et kolm aasta tagasi sundis endine Hiina asepeaminister Zhang Gaol teda vastumeelselt seksuaalvahekorda. Tennisisti sõnutsi oli neil kunagi varem juba suhe, samuti mitte naise vabal tahtel, ent see lõppes enne ammu enne viimast juhtumit. 

Vägistamissüüdistust sisaldanud postitus oli aga nähtav vaid 20 minutit. Lisaks kadunud juturidadele kustutati ka Pengi konto. Kuvatõmmised läksid aga ühismeedias liikvele.

Meediakanali NPR järelepärimisele tuli Hiina välisministeeriumist sisutu vastus: «Me pole sellest juhtumist midagi kuulnud. Tegemist pole ka diplomaatilise küsimusega.»

Asi on muutunud aga veelgi kõhedamaks, sest SVT andmetel on Peng juba mitmendat päeva teadmata kadunud. Keegi pole temast midagi kuulnud ega näinud. 

35-aastane Peng on Hiina üks kuulsamaid tennisiste. Viimased hooaja pole enam nõnda edukad olnud, ent parematel päevadel hoidis ta lisaks paarismängu liidripositsioonile ka individuaalses pingereas kõrget 14. kohta. 

Paarismängus leiab Pengi auhinnakapist kaks suure slämmi tiitlit. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles