Kes saab F1-sarja viimase sõitjakoha? Vastus peaks saabuma varsti

Christopher Krutto
Copy
Hetkel pole teada, kas tuleval hooajal sõidab Alfa Romeos Antonio Giovinazzi (pildi) või keegi teine. Selgus peaks tulema paari nädala jooksul.
Hetkel pole teada, kas tuleval hooajal sõidab Alfa Romeos Antonio Giovinazzi (pildi) või keegi teine. Selgus peaks tulema paari nädala jooksul. Foto: Hasan Bratic/Scanpix

Vormel 1 sarjas on tulevaks hooajaks veel jäänud jagamata üks sõitjakoht, kuid selle osas peaks peagi selgus tulema.

Nimelt on Alfa Romeo kinnitanud oma ainsaks sõitjaks tuleval aastal Valtteri Bottase. Teise sõitja koha ümber on ringlenud mitmed kõlakad. Sellega on tugevalt seostatud näiteks Guanyu Zhoud, aga ka praegust tiimi sõitjat Antonio Giovinazzit.

«Peame asja rahulikult võtma, sest tegu on väga tähtsa otsusesga. Siiski teeme otsuse varsti,» sõnas Alfa Romeo tiimijuht Frederic Vasseur Autosportile. «Lubame otsust lähitulevikus, ilmselt pärast Brasiilia GP-d.

Vormelikarussell jõuab Brasiiliasse järgmisel nädalal. See tähendab, et hiljemalt ülejärgmiseks nädalaks võiks kõik tulevased sõitjakohad olla kindlad.

Vasseuri sõnul praegu tiimis sõitval Giovinazzil teise konkurentide ees eelis. «Uute reeglite tõttu on järjepidevus tähtis ja me peame mõtlema, palju saame muudatusi teha. See mõjutab otsust, aga ei ole kindlasti otsustav faktor,» lisas tiimipealik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles