FIA president rääkis Michael Schumacheri külastamisest, kuid jättis tähtsa küsimuse vastamata

Christopher Krutto
Copy
Michael Schumacher (vasakul) koos Jean Todtiga.
Michael Schumacher (vasakul) koos Jean Todtiga. Foto: imago/HochZwei/Straka/Scanpix

Inglismaa ajaleht Daily Mirror rääkis hiljuti FIA presidendi ja kunagise Ferrari F1-meeskonna tiimijuhi Jean Todtiga Michael Schumacherist ja tema külastamisest, kuid jättis mõned asjad õhku rippuma.

Schumacheri tervislikku seisundit on pikalt katnud saladuseloor. Pärast 2013. aasta detsembris juhtunud suusaõnnetust teavad vaid vähesed, mis seisus seitsmekordne F1-maailmameister tegelikult on.

Nende hulka kuulub ka Todt, kes sakslasel tihti külas käib. Viimane külaskäik leidis aset 18. oktoobril. «Mõistan, miks pere ja sõbrad teda kaitsevad, sest peaksime talle rahu andma. Michael võitleb, ta võitleb, ja me võime vaid loota, et tema seisund paraneb,» ütles Todt.

FIA president tunnistas, et on Schumacheri poja Micki F1-te jõudmise üle õnnelik. «Tal läheb hästi. Tal võiks olla parem auto, aga olen rahul, et temas on kirge. Lisaks olen õnnelik, et Michaeli tütar Gina-Maria on leidnud hobuste juures oma kire,» sõnas ta ning kiitis seejärel Michael Schumacheri naist Corinnat.

«Ta on hämmastav naine. Kuidas ta rääkis Michaelist ja mida tema heaks teeb, on imeline,» rääkis Todt.

Kas ta jääb külas käies pikalt Schumacheri juurde? «Ja, päris pikalt. Kui Corinna on seal, siis sööme koos õhtust. Kui teda ei ole, siis veedan aega Michaeliga,» vastas FIA president.

Järgmiseks küsiti Todtilt, kas vana hoolealune tunneb ta ära. Selle peale ta kehitas õlgu, naeratas, tegi väikse käeliigutuse, kuid ei vastanud. Ilmselt oli see küsimus Schumacheri tervisest rääkimise piiri ületanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles