Kalev/Cramo kaotas lisaajal Ühisliiga punasele laternale

Postimees Sport
Copy
Silas Melson.
Silas Melson. Foto: Eero Vabamägi

BC Kalev/Cramo teenis VTB Ühsiliigas võõrsil Minski Tsmokilt lisaajal valusa 91:93 kaotuse.

Normaalaja lõpus punkt-punkti mängus hoidis Kalev/Cramot elus JeQuan Lewis, kes lahendas kolm rünnakut järjest tabava kahesega. 80:80 viigiseisul jäi viimane rünnak Kalev/Cramole, kuid Silas Melsoni sireeniga teele saadetud kolmene lendas mööda.

Lisaajal näis kõik Kalev/Cramo jaoks soodsalt kulgevat, sest kui mängida jäi veel 1.49, oli Eesti klubi neljaga juhtimas. Tsmoki tabas seejärel aga kolmese ning kaks vabaviset, omades neli sekundit enne lisaaja lõppu 91:90 eduseisu.

Kalev/Cramo võttis aja maha ning sai palli mängu panna vastaste väljakupoolelt, kuid Melsoni sööt kaaslasi ei leidnud ning lendas otse auti. Kalev/Cramo tegi vastastele kiirelt vea, saates Angelo Warneri kaks sekundit enne lisaaja lõppu vabaviskejoonele. Warner otsustas sisse visata mõlemad vabavisked, kinkides Kalev/Cramole sellega võimaluse veel viigistada.

Kalev/Cramo püüdis kiirelt palli mängu panna, kuid Minski mängijal Darol Hernandez-Zinenko jooksis juhe kokku ja ta tegi tehnilise vea. Davion Berry vähendas vabaviskejoonelt Kalev/Cramo kaotusseisu 91:93 peale, kuid paraku tuli Eesti klubil pall mängu panna oma otsajoone tagant. Pall toimetati Lewise kätte, kuid enne sireeni kõlamist ta viskele ei jõudnud.

Kalev/Cramo parimana viskas Berry 25 punkti. Kristjan Kitsingu arvele kogunes 17 ja Lewise arvele 11 punkti. Vastaste parim oli 24 punktiga Yauheni Beliankou.

Kalev/Cramo on VTB Ühsliigas teeninud tänavu kaks võitu ja neli kaotust, mis annab üheksanda koha. Tsmokile oli see üldse hooaja esimene võit, kuid tabeli viimasest kohast see neid ei päästnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles